Spring eki binnen int passeren

Tearoom Georges

Al vele jaren is onze tearoom een gevestigde naam in Oostende. Hier genieten gasten niet alleen van de meest verrukkelijke wafels, pannenkoeken, beignets en romige ijssmaken, maar ook van nieuwe lekkernijen zoals ice cream sandwiches, wafelfrietjes en ook glutenvrije pannenkoeken. 

Of het nu gaat om informele bijeenkomsten tussen vrienden of familie-uitjes, onze menukaart biedt voor elk wat wils.

Gelegen in het bruisende centrum van Oostende, waar het hele jaar door iets te beleven valt, verwelkomen wij onze gasten in een sfeervolle omgeving, 

Tot snel!?

Aan het watertanden? Tis de bedoeling!

Geniet van een heerlijk ontbijt, uitgebreide lunch of gezellige tearoom

To Créme or not to Créme? Of u nu zin hebt in een verkwikkende koffie, in een smakelijk ontbijt om je dag te starten, een uitgebreide lunch om uw energie aan te vullen, of gewoon wilt ontspannen in onze gezellige tearoom – bij ons bent u altijd welkom. Ontdek de veelzijdigheid van onze tearoom en laat uw smaakpapillen genieten, of u nu vroeg in de ochtend, tijdens de lunchuren of op een ontspannen middag langskomt.

Communie, Lentefeest of andere speciale gelegenheden?

Bestel bij ons jullie heerlijk assortiment ijsjes

Op zoek naar een “cool” element voor uw feest? Huur dan onze ijsbar voor een verfrissende ervaring!

Onze ijsbar is niet alleen gevuld met heerlijke ijssmaken, maar kan ook worden aangevuld met extra toppings. Laat uw gasten genieten van hun favoriete ijscreaties terwijl ze feesten.

Of u nu een intiem feestje thuis organiseert of een groter evenement plant, wij passen de ijsbar-ervaring aan op jouw wensen.

Ijsbar

Tearoom Georges

Oostende's icoon door de jaren heen.

Tearoom Georges, een gerenommeerd familiebedrijf sinds 1949, verwelkomt je in een tijdloze traditie van smaak en gastvrijheid. Generatie op generatie is het vakmanschap en de passie voor heerlijke lekkernijen doorgegeven, en onze zaak heeft een rijke geschiedenis die we graag met je delen. Benieuwd naar het verhaal achter Tearoom Georges? Ontdek de charme van onze geschiedenis en de culinaire erfenis die we met trots koesteren.