Tearoom Georges
-Sinds 1949-
Cremerie Georges bestaat al generaties lang.


De basis van Tearoom Georges wordt al in de vroege jaren '40 gelegd, toen werkte Georges bij zijn vader in de tearoom in de Vlaanderenstraat. Daar leerde hij de knepen van het vak en besliste hij 
om in 1949 zelf een zaak te openen in de Adolf Buylstraat nummer 15.
Na enkele woelige jaren (oa het centrum van Oostende die onder water stond in 1953)
is de zaak overgelaten aan de familie François in 1971.
Ondertussen zijn we aan de derde generatie François toe en laten we de zaak mee evolueren met de tijd.
Zo was "Cremerie Georges" vroeger gesloten tijdens de wintermaanden, was het vroeger puur tearoom, geen snacks, pasta's of pizza's enzovoort.
Door de jaren heen werd het aanbod uitgebreid, "blijven staan is achteruitgaan" is dan ook ons motto
In onze familiezaak bieden we onze klanten een leuke familiale sfeer aan met dagverse producten, en wordt -net zoals vroeger- alle deeg, ijs en sauzen, dagelijks vers klaargemaakt.
In ons ondertussen modern kader werken we dagelijks met veel goesting! Het enige waar we niet aan raken is dat waar "Georges" al jarenlang voor bekend staat, namelijk de zoete lekkernijen!

Tot gauw!
Sven & Lise